Гальмівні рідини ТМ VAMP DOT-4 – запорука безпеки!

Гальмівні рідини ТМ VAMP DOT-4 – запорука безпеки!

Чи вчасно ви замінюєте гальмівну рідину? Стабільність роботи гальмівної системи це безпека не тільки водія, але і пасажирів. Рекомендуємо вчасно міняти гальмівну рідину.

Черкаський завод автохімії виробляє широкий асортимент гальмівних рідин для задоволення потреб всіх автомобілів: «Нева», «Нева-супер», «ДОТ-3», «ДОТ-4», «ДОТ-4 Ультра». Кожен тип цієї лінійки відрізняється такими технічними характеристиками, як висока точка кипіння і низька в'язкість. Двадцятип'ятирічний досвід компанії дозволяє пропонувати якісну продукцію за доступною ціною, яка користується успіхом у більш, ніж 50 країнах світу.

Гальмівні рідини ТМ VAMP ДОТ-3 і ДОТ-4 гліколеві, про останні ми поговоримо детальніше.

Вимоги до сучасних автомобілів ростуть, тобто збільшується і навантаження на гальмівну систему. Гальмівна рідина ТМ VAMP ДОТ-4 відповідає світовим стандартам і може використовуватися у всіх автомобілях. Повністю синтетична основа забезпечує стабільність експлуатаційних характеристик протягом усього терміну застосування і як наслідок збереження її первинних робочих властивостей.

Гальмівна рідина ТМ VAMP ДОТ-4 не боїться екстремальних навантажень, завдяки високій температурі кипіння, яка забезпечується ефірами гліколей. Температура кипіння сухої рідини не нижче 230°С, температура кипіння зволоженої рідини не нижче 155°С. Ефективні в'язкісні властивості забезпечують легке прокачування рідини як влітку, так і в взимку. Рідина містить комплекс захисту гумових компонентів D-4 PROTECT. Не має негативного впливу на гуму і забезпечує довгий термін служби шлангів, манжет і ущільнювачів гальмівної системи. Необхідно відзначити низьку корозійну активність рідини, що забезпечується наявністю в складі антиоксидантного комплексу antiОxy. Гальмівна рідина від Черкаського заводу автохімії перевірена роками і мільйонами автовласників.

ПЕРЕВАГИ ГАЛЬМОВИХ РІДИН ТМ VAMP ДОТ-4

• Висока температура кипіння як сухої так і зволоженої рідини.

• Низька температура замерзання.

• Стабільність в'язкісно-температурні властивості в широкому діапазоні.

• Забезпечують високу ефективність гальмування в екстремальних умовах.

ЯК ЧАСТО МІНЯТИ ГАЛЬМІВНУ РІДИНУ

Слідкуйте за станом гальмівної рідини вашого автомобіля. Своєчасно міняйте рідину, і на це є ряд серйозних причин. Гальмівні рідини на гліколевій основі досить гігроскопічні. Згодом насичена вологою або «зволожена» рідина втрачає свої властивості. Більш того, істотно збільшується корозійна активність рідини, що може спровокувати несподівану відмову гальм. Зниження високотемпературної в'язкості збільшує ризик течі в гальмівній системі.В інструкції до кожного автомобіля вказані вимоги до вибору гальмівної рідини. Найчастіше гальмівну рідину потрібно міняти після 30-60 тис. км. пробігу, тобто десь раз в два роки.

ЗМІШУВАНІСТЬ

Гальмівні рідини на гліколевій основі змішуються з іншими класами схвалених гальмівних рідин на гліколевої основі в будь-яких пропорціях. Не допускайте змішування рідини на різних основах. Невідповідність рідин може призвести до порушення роботи системи, внаслідок утворення пластівців, корозії металів, розбухання гумових елементів або утворення парових пробок.

Безпечної вам їзди!

07.03.2019