Особливості заміни моторної оливи

Особливості заміни моторної оливи

Бажаєте вибрати ідеальну моторну оливу? Тоді Ви повинні знати про найважливіші аспекти, які допоможуть визначити кращий продукт. Крім того, важливо пам'ятати про деякі нюанси експлуатації моторної оливи, які допоможуть продовжити термін використання двигуна. Оскільки, порушення правил використання моторної оливи зведе нанівець всі його переваги.

Тип двигуна автомобіля

Двигун – це одна з найголовніших складових автомобіля. Тому, перш ніж вибрати оптимальну моторну оливу, необхідно точно знати, який тип двигуна встановлений у Вашому автомобілі. Від цього безпосередньо залежить вид відповідного мастильного матеріалу. В даному випадку не повинно бути місця припущенням.

Види олив

На сьогодні у продажу представлений широкий асортимент моторних олив. Вони можуть відрізнятися ціною, якістю, властивостями. Наприклад, існують синтетичні, напівсинтетичні і мінеральні оливи, продукція зі спеціальними добавками, оливи для автомобілів з високим пробігом або для очищення двигуна. Одним словом, вибрати дійсно є з чого. Головне, при цьому уважно вивчити кожну характеристику і зважити всі «за» і «проти».

Реклама

Велика кількість пропозицій від різноманітних виробників призводить до великої кількості реклами, серед якої часто важко відшукати найкращий варіант. Крім того, далеко не вся продукція просувається таким способом, але це зовсім не означає, що вона не варта Вашої уваги. Тому для того щоб Ви знайшли «свою» моторну оливу, слід приділити увагу різним варіантів від різних брендів. Зверніть особливу увагу на їх склад, характеристики, властивості, а не на популярність. Саме неупереджений підхід допоможе визначити дійсно якісну оливу. Рівень моторних олив VAMP не поступається європейським аналогам.

Змішування

Якщо Ви вирішили змінити тип моторної оливи, ні в якому разі не доливайте його в залишок. Різні види олив не призначені для змішування, оскільки це може викликати непередбачені збої в роботі двигуна.

Промивання

Якщо Ви збираєтеся залити в двигун нову оливу, промийте його за допомогою спеціального засобу. Для цього існують особливі «промивні оливи», наприклад промивна олива «VAMP».

Своєчасна заміна

Не варто затягувати з заміною моторної оливи, в іншому випадку це може стати причиною різноманітних збоїв в роботі автомобіля. Своєчасна і регулярна заміна даної рідини — це запорука надійної і тривалої експлуатації транспортного засобу

21.03.2019