Каністри і пляшки ПЕТ: власне виробництво Черкаського заводу автохімії

Каністри і пляшки ПЕТ: власне виробництво Черкаського заводу автохімії

Виробництво каністр – один з ключових напрямків роботи «Черкаського заводу автохімії». На сьогодні в асортименті представлені більше 200 видів тари. Ми виробляємо пластикові каністри і ПЕТ-пляшки різноманітних форм і об'ємів для зберігання і транспортування рідин. Якщо Ваше виробництво в галузі автохімії, агрохімії, побутової хімії та будівельної промисловості, ми запропонуємо оптимальний варіант тари і комплектуючих для вашого бізнесу. Компанія «Черкаський завод автохімії» пропонує вигідні умови співпраці з виробництва і продажу тари оптом.

ЯКІСТЬ. Ми виробляємо тару більше 20 років. Використання надійного італійського устаткування гарантує високу якість тари і зводить до нуля кількість браку. Каністри і ПЕТ пляшки випускаються згідно з технологічним регламентом, нормами і вимогами виробництва. Усі вироби сертифіковані, проходять випробування на міцність. Тара виготовляється з пластику високої якості, відрізняється стійкістю до впливу зовнішнього середовища. Також ми випускаємо широкий асортимент кришок, як із захисним кільцем, так і без нього.

ДИЗАЙН. Величезний досвід проектування дозволяє нам створювати ексклюзивні каністри для будь-яких потреб. Ми пропонуємо виробництво каністр з наших прес-форм, або ж, відповідно до побажань замовника, фахівці компанії розроблять індивідуальний дизайн каністр. Ви можете замовити тару будь-якої форми і кольрової гами, обравши з понад 500 кольорів і відтінків для вашої тари.

Каністри можуть бути штабельовані, що дозволяє істотно економити на зберіганні і транспортуванні продукції. Зручність конструкції забезпечує стійкість тари. При штабелюванні не знадобиться прокладальний матеріал. Це вбереже вас від додаткових витрат. Каністри можуть містити логотипну вставку. Ми запропонуємо оптимальне рішення для випуску будь-якої необхідної продукції, відсутньої в нашому каталозі. 

Изображение

ОПЕРАТИВНІСТЬ. Налагоджений механізм роботи гарантує виконання робіт з виробництва ПЕТ-тари, пляшок і каністр в точні строки. Наші фахівці розроблять для вас форму, підберуть колір і допоможуть скомплектувати каністри для лінійки продукції. Ви можете замовити оптом каністри будь-якого об'єму: від 0,25 літра до 10, 20 і 30 літрів. У нашому розпорядженні великий парк європейського видувного устаткування, а також необмежені можливості виготовлення індивідуальних проектів.

ЦІНА. Новітні технології, які ми використовуємо, знижують собівартість тари, тому ми пропонуємо вигідні ціни. Замовте у нас виготовлення пластикової продукції, і ми доставимо вам її точно в строк.

ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ

  • Висока якість продукції.
  • Можливість виготовлення тари різного об'єму і форми.
  • Широка колірна гама і можливість підбору кольору за вашими побажаннями.
  • Ексклюзивне виготовлення тари.
  • Оперативність виконання замовлення.
  • Рентабельні ціни.
  • Консультації і зразки продукції.
  • Доставка по всій території України.

Компанія практикує індивідуальний підхід і пропонує необмежені можливості з виготовлення каністр. Наявність власного потужного виробництва і високий професіоналізм фахівців дозволяють випускати продукцію найвищої якості. Ми завжди готові порадити, проконсультувати і допомогти при виборі тари. Колектив компанії ТОВ «Черкаський завод автохімії» не зупиняється на досягнутому. Ми постійно вивчаємо ринок, удосконалюємо наше виробництво, покращуємо сервіс.

СПІВПРАЦЯ З НАМИ ЗРУЧНА І ВИГІДНА!

01.10.2019