Антифризи та моторні оливи оптом від виробника: переваги

Антифризи та моторні оливи оптом від виробника: переваги

Черкаський завод автохімії спеціалізується на виробництві і продажу автохімії в бочках і наливом — охолоджуючі рідини, моторне масло, трансмісійне масло, гальмівна рідина. Наші фахівці допоможуть організувати безпечне перевезення рідин автомобільним транспортом або залізницею: 

      в каністрах або бочках;

      наливом — в цистернах, танк (IBC) -контейнерах.

    Антифриз і тосол оптом в бочках або танк-контейнерах

    Черкаський завод автохімії розширює дилерську мережу і пропонує всім оптовим дилерам вигідну співпрацю. Ми виробляємо охолоджуючі рідини для автомобілів усіх типів. Антифриз/тосол можна купити за привабливою низькою оптовою ціною від виробника. Є також варіант закупівлі не в каністрах, а в бочках, що забезпечує значну економію: антифриз в бочці коштує дешевше, тому його вигідно купувати, наприклад, для автопідприємств, автогосподарств або СТО. Багато транспортних компаній потребують охолоджуючу рідину оптом, щоб завжди підтримувати техніку в належному стані.

    Де можна придбати тосол, антифриз, теплоносії

    Купити тосол в бочках і каністрах, антифриз, теплоносії можна на Черкаському заводі автохімії. Компанія зарекомендувала себе як надійний і порядний партнер, який знаходить індивідуальний підхід до кожного клієнта. Менеджери компанії задовольняють будь-які запити і вимоги покупців до продукції, що створює надійну основу для тривалої співпраці. На сайті компанії можна докладно дізнатися про тосол, антифриз, теплоносії – їх марки і характеристики, а також побачити фото упаковки. За бажанням клієнта можливе транспортування товару.

    Ви можете замовити перевезення антифризу або тосола в бочках, каністрах або наливом. Запитати розрахунок вартості можна через форму зворотного зв'язку або по телефону.

    Гарантії якості на тосол, антифриз, теплоносії

Изображение

    Компанія ТОВ Черкаський завод автохімії виробляє свою продукцію на високотехнологічному обладнанні, використовуючи сировину високої якості. Вся продукція проходить лабораторне дослідження на якість, в результаті чого продукція отримує гарантії та сертифікати на всі мастильні матеріали.

    Якщо ви зацікавилися нашою продукцією, зателефонуйте нам або заповніть форму зворотного зв'язку. Наші менеджери проконсультують вас з будь-якого питання. На сайті нашої компанії ви знайдете схему проїзду і без особливих зусиль зможете до нас дістатися.

    Моторні масла від Черкаського заводу автохімії

    Сьогодні в асортименті автомобільних масел Черкаського заводу автохімії є весь спектр мастильних матеріалів, необхідних для повноцінного обслуговування і експлуатації різноманітної авто- і мототeхніки: мотоpні маcла для легкових і вантажних автомобілів з бeнзиновими і дизeльними двигунами, маcла для мeханічних і автоматичних тpанcміcій, гідpавлічні рідини і маcла для двотактних двигунів.

    Моторні масла відрізняються високою окисною стабільністю і відмінними детергентними властивостями. Ми застосовуємо спеціальний комплекс присадок, що гарантує стабільність характеристик моторних масел при екстремальних умовах експлуатації в широкому діапазоні робочих температур.

    Ми пропонуємо найпопулярніші види масел: 5W-30, 5W-40, 10W-40 для легкових і комерційних автомобілів. Черкаський завод автохімії пропонує широкий асортимент фасовок продукції: 1л, 4л, 5л, 10л. Є лінійка масел в бочках — 20л, 30л, 60л, 200л. Також моторне масло відвантажується наливом — в цистернах, танк (IBC) -контейнерах.

    Трансмісійне масло Нігрол сьогодні саме затребуване на ринку автомобільних масел, завдяки оптимальному співвідношенню ціни і якості.

    Масло в бочках — це опт, а, значить, воно набагато дешевше. Мастильні матеріали за оптовими цінами і з гарантією від виробника — вигідне для всіх сторін рішення. Якщо Ваше виробництво у сфері авто- або агропромисловості, ми запропонуємо оптимальний варіант для вашого бізнесу.

    Автохімія: склоомивачі, розпалювачі, розчинники

    Асортимент Черкаського заводу автохімії представлений широким вибором продукції для комплексного догляду як за легковим, так і за вантажним транспортом. Зимові і літні рідини для склоочисника містять спеціально підібраний пакет поверхнево-активних речовин і добавок. Засоби якісно очищують всі види дорожніх забруднень, пил, сліди комах.

    Де купити автохімію?

    Ми співпрацюємо з роздрібними мережами, АЗС, магазинами і дилерами. На нашій сторінці представлений повний список офіційних дистриб'юторів. У наших дилерів ви можете купити оригінальну автохімію, не побоюючись підробок.

    Чому з нами вигідно співпрацювати?

    Перш за все тому, що у нас висока якість продукції, гнучкі ціни, ми можемо доставити придбаний товар за будь-якою адресою. Наші постійні клієнти обслуговуються за спеціальною системою знижок.

    Купуючи продукцію відомих виробників, ви можете бути абсолютно впевнені в її надійності і якості.

24.01.2020