​Каністри під замовлення та оптом

​Каністри під замовлення та оптом

Пластикові каністри від Черкаського заводу автохімії – це зручна і недорога тара, оскільки ми пропонуємо ціни від виробника. Ми спеціалізуємося на виробництві найрізноманітнішої тари: пластикових каністр, ПЕТ пляшок і пластикових кришок до них. На нашому сайті представлений широкий вибір тари від виробника.

Каністри відповідають вимогам ТУ на виробництво тари, про що свідчить державна санітарно-епідеміологічна експертиза. Ми виробляємо близько 200 видів різновидів каністр різного кольору, об'єму і діаметра горловини. Таку тару можна використовувати для фасування та розливу хімії, побутової хімії, будівельних матеріалів, агродобрив та інших рідин нехарчової промисловості. У 2020 році фахівці компанії розробили ексклюзивну тару з зручними дозаторами для фасування антисептиків об'ємом 100мл, 200мл і 1 літр. Ми виробляємо тару з діаметром горловини 21 мм., 28мм., 38мм., 50мм, і об'ємом від 100мл. до 30л. Щорічно асортимент продукції поповнюється новими видами. Наше виробництво пластикової тари відповідає найсучаснішим стандартам якості і сервісу, що підтверджується міжнародним сертифікатом ISO 9001.

ПЕТ пляшка ціна

Черкаський завод автохімії також виробляє ПЕТ пляшку за дуже вигідними цінами. Для цього на нашому виробництві використовується метод видувного формування тари з поліетилену низького тиску. Ми виробляємо не тільки тару стандартних розмірів, а й пластикові пляшки під замовлення з індивідуальним дизайном, формою і обсягом. Купити пляшку ПЕТ у нас — значить отримати тару, ідеально відповідну продукту.

Каністри від Черкаського заводу автохімії мають наступні переваги:

  • Великий асортимент каністр різного літражу.
  • Максимально низькі ціни на пластикові ПЕТ пляшки.
  • Пластикові каністри і ПЕТ пляшки оптом.

Кришки

Кришки для ємностей виготовляються на термопластавтоматах методом лиття під тиском. Вони забезпечені контрольним кільцем, а також ущільнювачем для герметичності каністр. Виробництво пластикових флаконів і пляшок здійснюється шляхом видування з ПЕТ-преформ.

Ексклюзивне виготовлення тари

Наші фахівці виготовляють пластикові каністри за індивідуальними параметрами, враховуючи всі побажання клієнта: колір матеріалу, форма, обсяг і дізайн.В процес виготовлення здійснюється відповідно до вимог замовника і сучасних стандартів.

Послуги нашої компанії

  • Виробництво пластикових каністр, ПЕТ пляшок і кришок з використанням власних прес-форм або прес-форм замовника.
  • Супровід процесу створення оригінальної упаковки.
  • Проектування.
  • Виробництво прес-форми на заводі.
  • Проведення випробувань.
  • Доставка продукції замовнику по Україні.

Запрошуємо Вас до співпраці!

25.10.2020