Антисептики від Черкаського завода автохімії в реєстрі дезінфекційних засобів України

Антисептики від Черкаського завода автохімії в реєстрі дезінфекційних засобів України

В умовах всесвітньої пандемії COVID-19 питання особистої гігієни стоїть дуже гостро. Реалії змушують кожного дбати про збереження та зміцнення здоров’я. Неабиякого значення набувають елементарні заходи – миття рук, носіння захисної маски та обробка шкіри антисептиками. Черкаський завод автохімії не залишився осторонь. В рамках заходів світової протидії інфікуванню стартувало виробництво дезінфекційних засобів.

Антисептик Active Formula – в реєстрі дезінфекційних засобів України

Антисептик Active Formula внесений Міністерством охорони здоров’я в реєстр дезінфекційних засобів України 2020 року. Це гарантує виняткову якість продукту та підтверджує усі заявлені виробником антисептичні властивості. Засіб розроблений на основі спирту (етанол 96%-ний) більше 70% об.), пероксиду водню, підготовленої води, як допоміжні речовини до складу входять гліцерин, ароматизатор, барвник. Лабораторно склад дезінфекційного засобу контролюється за 5-ма показниками, за якими він повинен відповідати заявленим вимогам і нормам.

Готовий до застосування засіб дезінфекційний та антисептичний «Active Formula» розроблений для швидкого і ефективного очищення шкіри рук від широкого спектру патогенних мікроорганізмів, дезінфекції промислового обладнання та достерилізаційного очищення медичних виробів, техніки, приміщень, всіх видів транспорту, проведення дезінфекційних заходів в осередках інфекційних хвороб. Виробництво засобу налагоджене та повністю автоматизоване, працює на повну потужність. Постійний контроль якості здійснює сучасна лабораторія.

Рецептура антисептика створена провідними фахівцями підприємства. Готова до використання рідина містить активні компоненти, що виявляють бактерицидні, фунгіцидні, віруліцидні,

Изображение

туберкулоцидні, емульгуючі, дезодоруючі властивості. Засіб ефективно видаляє залишки білка, жиру, сироватки, крові з поверхні шкіри; має високу ефективність проти резидентної та транзиторної мікрофлори шкіри та забезпечує якісну гігієнічну антисептику шкіри рук.

Переваги медичного антисептика

Засіб дезінфекційний Active Formula забезпечує можливість зберегти шкіру м'якою, гладкою і еластичною. Засіб не пересушує шкіру і підходить для частого використання.

  • Широкий спектр дії та застосування.
  • Не допускає резистентності збудників інфекційних хвороб.
  • Не викликає сухість, подразнення та відчуття стягненості.
  • Запобігає пошкодженню ліпідного шару шкіри навіть при багаторазовому використанні.
  • Високаякістькомпонентів.
  • Легкість у використанні, зручно брати з собою.
  • Розпилювач сприяє рівномірному нанесенню, включаючи важкодоступні місця.
  • Підходить для використання у ліктьовому дозаторі
  • Створює захисний шар на шкірі, має пролонговану дію.

Антисептики оптом від виробника

Черкаський завод автохімії виробляє антисептикиActive Formula в чотирьох видах упаковок: 100мл, 200мл, 1л, 5л. Різні формати передбачають задоволення попиту як на міні-флакони для зручного носіння з собою, так і на велику тару для використання в побуті, закладах охорони здоров’я, навчально-виховних закладах, харчо-переробних підприємствах, торгівлі, транспорті тощо.

Ми розширюємо мережу збуту і пропонуємо всім оптовим дилерам вигідну співпрацю. Антисептик для рук медичний можна купити за привабливою низькою оптовою ціною від виробника.

Як купитиантисептик за вигідною ціною

Купити медичний антисептик можна на Черкаському заводі автохімії. Менеджери допоможуть зробити вибір продукції з асортименту, підібрати тару або розробити продукцію з урахуванням побажань. Індивідуальний підхід включає повний цикл створення бренду – від розробки етикетки до фасування.

З питань співробітництва звертайтесь за телефоном — 0952609078

23.12.2020