Моторна олива і антифриз оптом в бочках

Моторна олива і антифриз оптом в бочках

Черкаський завод автохімії – один з найбільших виробників охолоджуючих рідин, моторних олив і широкого асортименту автохімії. Пропонуємо взаємовигідну співпрацю для власників онлайн і оффлайн магазинів, для СТО, для автопарків і для власників вантажного транспорту. Наші менеджери проконсультують і допоможуть підібрати правильні мастильні матеріали для розвитку вашого бізнесу або автопарку. Краща оптова ціна на українському ринку на моторну оливу – пропозиція від нашої компанії.

Якісна моторна олива від Черкаського заводу автохімії захищає двигун автомобіля від передчасного зносу, забезпечуючи чистоту деталей, захищає від корозії і істотно знижує витрату палива. Ми пропонуємо моторні оливи різної класифікації SAE 5W-30, 5W-40, 10W-40, а також 20W-50. Ціна моторної оливи залежить від складу, наші оливи виробляються з перевірених компонентів і проходять багатоступінчастий контроль якості відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Опт – найбільш вигідне рішення, оскільки ціна на моторну оливу або антифриз буде значно нижче за літр в бочці, ніж в каністрах. Купуючи моторну оливу в бочках, ви економите не лише на мастильних матеріалах, а й на технічному обслуговуванні автомобіля. 

Антифризи та тосол в бочках 

Черкаський завод автохімії займається виробництвом і постачанням охолоджуючих рідин оптом. У нас можна купити тосол і антифриз в каністрах або бочках за низькою ціною. В асортименті є червоні, сині, зелені антифризи з широким вибором точок крісталізації — від 0C до -80C. Наявність власної лабораторії, потужного виробництва і високий професіоналізм фахівців дозволяють випускати продукцію високої якості.

ТОВ «Черкаський завод автохімії» має багаторічний досвід, у сфері виробництва і оптових продажів якісної продукції для автомобілів. 

Запрошуємо до взаємовигідної співпраці!

11.03.2021