Черкаському заводу автохімії – 30 років!

Черкаському заводу автохімії – 30 років!

ТОВ «Черкаський завод автохімії» відзначає 30-ти річний ювілей. За ці роки наша компанія зуміла створити відмінну репутацію. Ми багато досягли за ці роки, проте впевнені, що найбільші зверешення чекають в майбутньому! Антифризи, моторні оливи, гальмівні рідини заводу стали не лише впізнаваними, а й затребуваними у більш ніж 50 країнах світу!

Наша сила – у постійних інноваціях та високій якості продукції, що відповідає світовим вимогам.
Ми пишаємось нашою історією. Довели, що можемо подолати будь-які перешкоди на нашому шляху, відповідати вимогам часу і ринку, щодня успішно вирішувати все нові і нові завдання.
30 років нашої успішної роботи як на українському, так і на світовому ринках свідчать про стабільність і динамічний розвиток. Ми все впевненіше закріплюємо стабільні позиції серед компаній з виробництва і продажу технічних рідин для автомобільної промисловості.

Изображение


Ми постійно розвиваємося, модернізовуємо виробництво, розширюємо ринки збуту. Для наших співробітників це дає безмежні перспективи для розвитку і самореалізації.

Наш колектив – згуртована команда завзятих і талановитих людей. Ми – однодумці, завжди раді бачити у компанії впевнених у своєму професіоналізмі людей. Європейська корпоративна культура сприяє підтриманню дружелюбної атмосфери в колективі.

Ми цінуємо фахівців, пропонуючи їм цікаві відповідальні проекти, надаючи можливості для реалізації професійних цілей. Працівники отримують достойну заробітну плату, забезпечуються повним соціальним пакетом. Результативність заохочується системою бонусів і винагород.
Кваліфікована робота нашої команди і відповідальне ставлення до якості продукції вносить значний вклад в ринок автохімії України.

Ми впевнено дивимося в майбутнє! Вдячні нашим клієнтам та партнерам за роки плідної співпраці. Попереду нас чекає впевнене зростання, безліч перемог і звершень!

09.04.2021