Новинка – каністра ELIT

Новинка – каністра ELIT

Ми розширюємо асортимент каністр! Представляємо вашій увазі новинку від технологів компанії – пластикову каністру на 3 літри під назвою Elit. Каністра відрізняється сучасним дизайном. Нова пластикова каністра Elit виготовляється з поліетилену високої якості, має ергономічну ручку та може бути виконана в будь-якій кольоровій гамі.

Конструкцію каністри відрізняє:
— ексклюзивний дизайн;
— хімічна інертність;
— ергономічна ручка.

Компанія Черкаський завод автохімії спеціалізується на виробництві, оптовому продажу високоякісної пластикової і ПЕТ тари по всій Україні. Ретельний вибір сировини, барвників високої якості в нашому виробництві дозволяє виробляти широкий вибір каністр різного об’єму. Продукція підходить для зберігання, транспортування хімічної, косметичної, будівельної і лакофарбної продукції. Вся пластикова тара виробляється з якісної сировини і відрізняється істотними перевагами: ціна, якість, надійність і широкий вибір форм і кольорів. Наші фахівці допоможуть у виборі потрібної тари, оперативно зроблять розрахунок вартості вашого замовлення, інформативно дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Каністри продаються в роздріб і оптом. Для постійних і оптових клієнтів застосовуються договірні індивідуальні ціни. Фахівці з виробництва тари постійно аналізують останні тенденції ринку і розробляють нові види каністр.

31.01.2022