Нові моторні оливи для сучасних автомобілів

Нові моторні оливи для сучасних автомобілів

Черкаський завод автохімії пропонує якісні моторні оливи преміум сегменту від українського виробника для сучасних автомобілів імпортного і вітчизняного виробництва.

У сьогоднішній важкій економічній ситуації українські водії змушені робити складний вибір при покупці оливи для заміни. З одного боку, є якісні імпортні масла, однак ціни на них продовжують стрімко рости слідом за валютним курсом. З іншого боку, є більш доступні оливи вітчизняних виробників, однак більша їх частина за попереднім призначена для автомобілів, вироблених ще в часи СРСР.

Черкаський Завод автохімії пропонує ідеальне рішення: якісні оливи від українського виробника для сучасних автомобілів імпортного та вітчизняного виробництва. І Вам більше не доведеться вибирати між ціною і якістю.

У січні 2015 ми додали в лінійку моторних олив три нові продукти:
- Моторна олива універсальна 5W-30 VAMP
- Моторна олива універсальна 5W-40 VAMP
- Моторна олива універсальна 10W-40 VAMP

Нові моторні оливи 5W-30 і 5W-40 VAMP призначені для всесезонного застосування при температурі від мінус 30 °С до плюс 45 °С в бензинових і дизельних двигунах легкових автомобілів, мікроавтобусів і легких вантажівок вітчизняного і зарубіжного виробництва. Масло 10W-40 VAMP рекомендовано для дизельних двигунів, однак може застосовуватися і в бензинових. Всі три масла виготовлені за синтетичною технологією з використанням якісних імпортних присадок і забезпечують надійне змащення всіх вузлів двигуна.

15.01.2017