Черкаський завод автохімії розширив лінійку охолоджуючих рідин бренду VAMP

Черкаський завод автохімії розширив лінійку охолоджуючих рідин бренду VAMP

Черкаський завод автохімії розширив лінійку бренду VAMP антифризами ready-mix і тосолами, призначеними для експлуатації в помірних кліматичних умовах при температурі навколишнього середовища не нижче -30°С.
Охолоджуючі рідини VAMP - високотехнологічні продукти, створені на основі кропіткої роботи технологів компанії над вдосконаленням рецептури і технологій. Продукція виробляється з використанням пакету ультрасучасних присадок, які забезпечують стабільність, надійний захист і високоефективну роботу двигуна.
Антифризи та тосоли підходять для застосування у всіх типах рідинних систем охолодження сучасних легкових автомобілів, вантажівок і позашляхової техніки. Власна лабораторія суворо контролює якість продукції, що випускається, на кожному етапі виробництва.

Охолоджуючі рідини VAMP мають властивості якісних антифризів:
• Високу теплоємність і теплопровідність (ефективний відбір і відведення тепла).
• Витривалість в умовах високотемпературних режимів сучасних двигунів.
• 100% захист металів від корозії і кавітації.
• Запобігають локальним перегрівам.
• Низькі температури початку кристалізації і замерзання.
• Високі температури кипіння і випаровування.
• Інертність до гумових шлангів, ущільнювачів і полімерів.
• Зберігають властивості при роботі і зберіганні.

Антифриз VAMP CT 12+
Модернізований антифриз нового покоління зі збільшеним терміном служби. Відрізняється високим коефіцієнтом теплопередачі, оскільки утворює найтоншу захисну плівку тільки в місцях початку корозії, що дозволяє продовжити термін служби присадок. Забезпечує збалансований захист системи охолодження при екстремальних температурних умовах. Завдяки застосуванню новітнього збалансованого пакету присадок, що характеризується високою стійкістю до окислення при контакті з різними металами, нам вдалося збільшити термін експлуатації антифризів. Антифриз VAMP CT12+ рекомендований для всіх основних типів чавунних і алюмінієвих двигунів. За своїми експлуатаційними властивостями антифриз істотно перевершує традиційні та аналогічні охолоджуючі рідини. Безпечний для іноземних і вітчизняних автомобілів, оскільки не містить нітритів, амінів, фосфатів, боратів і силікатів.
Колір рідини - червоний.

Антифриз VAMP CT11
Модернізовані охолоджуючі рідини нового покоління з додаванням пакету антикорозійних, протипінних і стабілізуючих присадок, які утворюють захисну плівку на поверхні матеріалів системи охолодження. Є гібридними за рахунок вмісту органічних інгібіторів і неорганічних - силікатів, нітритів, фосфатів, залежно від технології виробництва. Пакет присадок забезпечує стабільність всіх експлуатаційних характеристик і їх відповідність найвищим вимогам до сучасних охолоджуючих рідин.
Ефективно захищає всі деталі двигуна від корозії, запобігає його перегріванню. Продукт призначений для використання в будь-яких системах охолодження двигунів автомобілів вітчизняного та імпортного виробництва.
Колір рідин - синій/зелений/жовтий.

ТОСОЛ VAMP 
Охолоджуюча рідина забезпечує комплексний захист двигуна. Містить змащувальні та протипінні добавки, що подовжують термін служби підшипників помпи водяного насоса. У складі є компоненти, які очищають поверхню деталей системи охолодження від накипу, іржі та інших відкладень. Це, в свою чергу, покращує тепловіддачу двигуна і ефективність його охолодження, а також підвищує стійкість до корозії. Безпечний для пластику, гумових деталей, лакофарбових покриттів.
Колір рідини - синій.

Охолоджуючі рідини VAMP пройшли державну експертизу, на підставі якої видано висновок державної санітарно-епідеміологічної служби.

01.11.2019