Новий рівень захисту продукції бренда VAMP

Новий рівень захисту продукції бренда VAMP

Нова технологія захисту від підробки має на меті убезпечити покупців бренду VAMP від покупки неоригінальної продукції. Відтепер вся лінійка охолоджуючих рідин, моторних і трансмісійних олив, автохімії бренду VAMP укомплектована новою кришкою.

ПІДРОБКА ТОВАРІВ VAMP - ЯК ВІДРІЗНИТИ ОРИГІНАЛ ?!


1. КРИШКА. Кожна каністра VAMP укомплектована ексклюзивною двокомпонентною кришкою, виготовленою з високоякісного пластику, і доповнена вставкою. Кришка на оригінальній продукції VAMP не має будь-яких дефектів або нерівностей і т.д.
2. ГОРЛОВИНА КАНІСТРИ запаяна алюмінієвою фольгою, яка унеможливлює проливання при перекиданні каністри і є додатковим захистом від підробки.
3. КАНІСТРИ власного виробництва ексклюзивно розроблені під лінійку продукції бренду VAMP. Тара виробляється з високоякісного пластику на сучасному обладнанні.
4. МАРКУВАННЯ. Дату виробництва та номер партії наносять відразу на каністру після розливу. Кожна партія продукції проходить багатоступінчатий контроль якості.

Компанія «Черкаський завод автохімії» понад 20 років займається виробництвом тари і прагне убезпечити покупців від підробки як каністр, так і кришок. Ми постійно вивчаємо ринок, вдосконалюємо наше виробництво і покращуємо сервіс.

31.10.2019