Правильні контактні дані Черкаського заводу автохімії

Правильні контактні дані Черкаського заводу автохімії

Продукція компанії ТОВ «Черкаський завод автохімії» завоювала ринок завдяки високим споживчим властивостям і унікальності. Вона стала легко впізнаваною і тому вразливою.

Останнім часом на торгових прилавках з'явилася продукція ТОВ "ЧЗА" ("Черкаський завод "Автокомпонент"), до якої наше виробництво не має ніякого відношення.
Купуйте нашу продукцію тільки переконавшись, що виробником дійсно є ТОВ «Черкаський завод автохімії». Оригінальна продукція виготовлена відповідно до до вимог ТУ У 24.6-14215951-001:2010. "Рідини охолоджуючі низькозамерзаючі. Технічні умови". 

Також, зверніть увагу на адресу виробника. На етикетках продукції виробництва ТОВ «Черкаський завод автохімії» вказана адреса: Україна, 18003, м.Черкаси, вул. В. Чорновола, 118.

Асортимент нашої продукції представлений на сайті https://vamp.ua. Якщо у вас виникли сумніви з приводу оригінальності продукції, виробленої ТОВ "Черкаський завод автохімії", просимо уточнювати всю інформацію через форму зворотного зв'язку в розділі "Контакти" .

27.11.2019