Подвійний захист від підробок нових антифризів VAMP

Подвійний захист від підробок нових антифризів  VAMP

Асортимент охолоджуючих рідин VAMP був розширений лінійкою антифризів ready-mix і тосолами, призначеними для експлуатації в помірних кліматичних умовах при температурі навколишнього середовища не нижче -30°С.
Продукція компанії ТОВ «Черкаський завод автохімії» користується популярністю завдяки високим споживчим властивостям, тому вона стала вразливою до підробок. Спеціально для протидії контрафакту охолоджуючих рідин компанія «Черкаський завод автохімії» запровадила цілий комплекс дій. Нова технологія захисту від підробки має на меті убезпечити покупців бренду VAMP від покупки неоригінальної продукції.

  • Фронтальна частина етикеток охолоджуючих рідин -30°С містить два логотипи 3D англомовний логотип VAMP та логотип vampovskiy-40.
  • Ексклюзивна кришка. Кожна каністра VAMP укомплектована ексклюзивною двокомпонентною кришкою, виготовленою з високоякісного пластику, і доповнена вставкою.
  • Оригінальна каністра власного виробництва ексклюзивно розроблена власними технологами та виготовлена на сучасному обладнанні підприємства.
  • Контроль першого розкриття. Всі каністри мають унікальну кришку з захистом першого розкриття, а також додаткову запайку фольгою, яка унеможливлює проливання при перекиданні каністри і є додатковим захистом від підробки.
  • Маркування. Дата виробництва та номер партії наносять відразу на каністру після розливу. Кожна партія продукції проходить багатоступінчатий контроль якості.

Високі стандарти якості. Оригінальна продукція виготовлена відповідно до вимог ТУ У 24.6-14215951-001:2010. "Рідини охолоджуючі низькозамерзаючі. Технічні умови". Також, зверніть увагу на адресу виробника. На етикетках продукції виробництва ТОВ «Черкаський завод автохімії» вказана адреса: Україна, 18003, м.Черкаси, вул. В. Чорновола, 118.
Купуйте нашу продукцію тільки переконавшись, що виробником дійсно є ТОВ «Черкаський завод автохімії». Якщо у вас виникли сумніви з приводу оригінальності продукції, виробленої ТОВ «Черкаський завод автохімії», просимо уточнювати всю інформацію через форму зворотного зв’язку «Отримати консультацію».

05.02.2020