​Засоби для гігієнічного обробляння ТМ «VIRUSAFE» від Черкаського заводу автохімії

​Засоби для гігієнічного обробляння ТМ «VIRUSAFE» від Черкаського заводу автохімії

Дезінфекція та гігієна – невід'ємні аспекти сучасного життя. Черкаський завод автохімії приєднується до заходів світової протидії COVID-19 випуском власної лінійки засобів для гігієнічного обробляння рук та поверхонь бренду «VIRUSAFE». Виробництво вже налагоджено та працює на повну потужність. Контроль якості продукції Черкаського заводу автохімії здійснюється в лабораторії, оснащеній сучасним обладнанням.

Фахівці компанії підготували нормативно-технологічну документацію та отримали гігієнічний дозвіл. Він засвідчує, що продукція відповідає санітарно-гігієнічним нормам. Технологи підприємства розробили рецептуру засобів з дезінфікувальними властивостями, які можна застосовувати для широкого спектра дій. Завдяки ефективним дезінфікуючим властивостям засоби надійно знищують патогенні мікроорганізми. Продуктам нового покоління під силу як сповільнювати, так і повністю зупиняти розвиток великого числа інфекцій, що викликаються різними джерелами.

Черкаський завод автохімії пропонує оптовий продаж готових до використання засобів для гігієнічного обробляння рук та різних поверхонь за привабливими цінами. Продукція представлена в понад десяти варіантах фасування в каністрах власного виробництва компанії: 0 ,225 л, 0,330 л, 0,450 л, 0,480 л, 0,950 л, 1,450 л, 4л, 5 л, 10 л і 20л. Пропонуємо виготовлення продукції для гігієни Private Label «під ключ» – від розробки рецептури продукту до створення дизайну етикетки. Компанія практикує індивідуальний підхід до кожного клієнта, який буде включати в себе підбір чи розробку рецептури, підбір тари, фасування, створення етикетки та виготовлення продукції. Наявність власної лабораторії, потужного виробництва і високий професіоналізм фахівців дозволяють випускати продукцію найвищої якості. Спеціально розроблені дезінфікуючі засоби – це найкращий вибір для ефективної боротьби з патогенним мікроорганізмами.

ПЕРЕВАГИ ЗАСОБІВ ДЛЯ ДЕЗІНФЕКЦІЇ «VIRUSAFE»

Застосування засобів дезінфекції відіграє найважливішу роль в питаннях турботи про здоров'я, має ключове значення в допомозі імунній системі в питанні протистояння шкідливим зовнішнім впливам. Застосування засобу для дезінфекції – відмінний спосіб мінімізувати ризик зараження. Відтепер це повсякденна процедура для кожного.

Засіб для гігієнічного обробляння рук «VIRUSAFE» швидко сохне і не потребує змивання. Підходить для гігієнічної повсякденної антисептичної обробки рук. Не пересушує шкіру.

Засіб для гігієнічного обробляння поверхонь «VIRUSAFE» застосовують для гігієнічного обробляння скляних, пластикових, дерев’яних металевих поверхонь. Також засіб підходить для обробляння меблів (за винятком м’яких), техніки, сходів, дверей тощо. Застосовується для обробки промислового обладнання. Може використовуватися для очищення деталей, знежирювання і обробки поверхонь перед нанесенням різного виду покриттів. Підходить для побутового застосування та оброблення приміщень.

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ!

25.04.2020