Нові трансмісійні оливи VAMP - 80W-90, ATFIID, ATFIII

Нові трансмісійні оливи VAMP - 80W-90, ATFIID, ATFIII

Компанія Черкаський завод автохімії в рамках проекту по розширенню асортименту продукції та ребрендингу бренду VAMP представляє нові продукти - трансмісійні оливи VAMP 80W-90, ATF IID, ATF III. Нова лінійка - це 3 сучасні види трансмісійних олив, кожна з яких спеціально розроблена відповідно до строгих стандартів автовиробників. Нова лінійка включає в себе наступні позиції:

Трансмісійна олива SAE 80W-90 GL-4 (TM-4) для змащування механічних коробок передач передньопривідних автомобілів та іншої мобільної техніки, в тому числі з синхронізаторами, а також мостів зі спірально-конічними і гіпоїдними передачами. Відмінна температурна стабільність і стійкість до високотемпературного окислення. Відрізняється ефективними змащувальними властивостями при низьких температурах, відмінною стійкістю до механічної деструкції, що гарантує стабільну роботу синхронізаторів.

Трансмісійна олива ATF IID для використання в автоматичних коробках передач, трансмісії, а також в гідропідсилювачах рульового управління легкових і вантажних автомобілів, автобусів, тракторів, дорожньої і будівельної техніки, спеціальної техніки імпортного та вітчизняного виробництва. Забезпечує безшумну роботу і плавне перемикання передач навіть при тривалій роботі в тяжких умовах. Забезпечує надійний захист від зносу і корозії, високі протипінні властивості.

Трансмісійна олива ATF III для автоматичних коробок передач, трансмісій, а також гідропідсилювачів рульового управління легкових і вантажних автомобілів, автобусів, тракторів, дорожньої і будівельної техніки, спеціальної техніки імпортного та вітчизняного виробництва. Відрізняється оптимальними фрикційними властивостями, забезпечуючи безшумну роботу і плавне перемикання передач навіть при тривалій роботі у важких умовах. Забезпечує захист від утворення відкладень. Стабільні в'язкістні характеристики при низьких температурах полегшують експлуатацію АКПП в різних кліматичних зонах.

04.06.2020