Ребрендинг ТМ VAMP: логотип, дизайн і слоган

Ребрендинг ТМ VAMP: логотип, дизайн і слоган

Шановні партнери та покупці продукції Черкаського заводу автохімії! З радістю повідомляємо вам про ребрендинг ТМ VAMP.

Ребрендинг – це найкраща можливість показати нашим клієнтам, що ми намагаємося прислухатися до них і забезпечувати кращий асортимент, постійно покращуємо якість продукції. Компанія Черкаський завод автохімії представила новий 3D логотип, слоган, оновлений стиль бренду і сайту. Для кожного продукту ми створили нову етикетку, адаптувавши її до форми упаковки.
Сьогодні продукція під брендом VAMP користується популярністю в більш, ніж 30 країнах світу. Завдяки оптимальному поєднанню ціни і якості VAMP зумів завоювати світовий ринок і міцно зміцнитися на ньому. В рамках ребрендингу на етикетках всієї продукції VAMP з'явилася англійська мова і відповідне маркування для освоєння ринків нових країн експорту.

Логотип і захист

Оновлений логотип став англомовним, динамічним і більш яскравим. В оновленому логотипі також відображається інформація про нову філософію бренду прагнення до інновацій і розвитку. Для захисту від фальсифікації продукція випускається з ексклюзивною двокомпонентною кришкою з логотипом VAMP на 3, 5 і 10 літрових каністрах.

Слоган

Новий слоган бренду - «Always innovative». Нове позиціонування відповідає тому, що бренд удосконалився і асортимент постійно оновлюється, щоб кожен міг знайти те, що йому потрібно.

Асортимент

Зміни торкнулися і асортименту продукції бренду VAMP. Лінійка готових антифризів, антифризів-концентратів і тосолів VAMP розширена до більш ніж 170 позицій в синьому, червоному, жовтому, зеленому кольорах. Крім того, для зручності споживачів, асортимент всіх видів охолоджуючих рідин представлений в таких фасовках: 1л, 3л, 5л, 10л, 20л, 30л, 60л, 200л, 1000 л.
Лінійка антифризів і тосолов VAMP двома типами продуктів:
• преміальні антифризи і тосоли на моноетиленгліколі;
• охолоджуючі рідини з вмістом пропантріолу.


Моторні оливи 5W-30 Drive, 5W-40 Energy і 10W-40 Ultra, 15W-40 Turbo Diesel відтепер представлені в золотій фірмовій каністрі VAMP. Також лінійка оновилася оливами SAE 15W-40 і 20W-50  для високофорсованих чотиритактних дизельних (без наддуву і з турбонаддувом) і бензинових двигунів внутрішнього згоряння легкових автомобілів, мікроавтобусів та вантажівок. Нагадуємо вам, що моторні оливи VAMP відрізняються високою окисної стабільністю і відмінними детергентними властивостями. Ми застосовуємо спеціальний комплекс присадок відомих марок, що мають допуски автовиробників, що гарантує стабільність характеристик моторних олив при екстремальних умовах експлуатації в широкому діапазоні робочих температур. Вищий рівень надійності, стійкість до навантажених режимів - відмінна риса моторних олив. Відсутність механічних домішок гарантується завдяки використанню в процесі фасування багатоступінчастої системи фільтрації (включаючи 10-мікронний фільтр безпосередньо перед наливом в каністру).

Три новинки з'явилися і в лінійці трансмісійних олив бренда VAMP - 80W-90, ATF IID, ATF III в золотистих зручних літрових каністрах.

Змінивши зовнішню стилістику, продукція залишається еталоном якості. Надалі компанія планує додати нову продукцію в лінійку бренда VAMP. Слідкуйте за новинами компанії.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ! Деякий час у продажу буде продукція як в новому, так і попередньому дизайні.

03.07.2020