Нові каністри в асортименті

Нові каністри в асортименті

Компанія Черкаський завод автохімії представляє новинки тари – флакони об'ємом 100 мл і 200 мл, а також каністру об'ємом 1 літр.

Пластикові каністри 200мл 1 літр – розробка технологів компанії. Каністра комплектується зручною кришкою-ковпачком популярної системи фліп-топ. Така кришка не відділяється від каністри при її відкритті. Пляшка ПЕТ ємністю 100 мл з розпилювачем і захисним ковпачком застосовується для упаковки косметичних засобів, антисептиків, побутової хімії і т.п.

Компанія Черкаський завод автохімії спеціалізується на виробництві, оптовому продажу високоякісної пластикової і ПЕТ тари по всій Україні. Ретельний вибір сировини, барвників високої якості в нашому виробництві дозволяє виробляти широкий вибір каністр різного об'ема. Продукція підходить для зберігання, транспортування хімічної, косметичної, будівельної і лакофарбної продукції. Вся пластикова тара виробляється з якісної сировини і відрізняється істотними перевагами: ціна, якість, надійність і широкий вибір форм і кольорів. Наші фахівці допоможуть у виборі потрібної тари, оперативно зроблять розрахунок вартості вашого замовлення, інформативно дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Каністри продаються в роздріб і оптом. Для постійних і оптових клієнтів застосовуються договірні індивідуальні ціни. Фахівці з виробництва тари постійно аналізують останні тенденції ринку і розробляють нові види каністр.

11.09.2020