Нова каністра Ergo вже на ринку!

Нова каністра Ergo вже на ринку!

В липні наша компанія розширила асортимент продукції. Нова каністра – в асортименті тари від «Черкаського заводу автохімії»! Пластикова каністра Ergo – розробка технологів компанії. Перші покупці нової каністри вже в повній мірі змогли оцінити всі переваги нової каністри.
Каністра отримала назву «Ergo» завдяки своїй ергономічній формі. При розробці дизайну велику увагу було приділено ергономіці та посиленні міцності завдяки оптимальним габаритним розмірам і спеціальним формам ручок. Каністра об’ємом 4 літри має дві зручні ергономічні ручки, що забезпечують комфортне використання. Каністра може бути виконана в будь-якій кольоровій гамі.

Конструкцію каністри відрізняє:
- унікальний дизайн;
- абсолютна герметичність;
- хімічна інертність;
- екологічність тари;
- не слизька ручка.

Компанія Черкаський завод автохімії спеціалізується на виробництві, оптовому продажу високоякісної пластикової і ПЕТ тари по всій Україні вже понад 20 років. Наша продукція користується популярністю, відрізняється міцністю та стійкістю до хімічних речовин і механічним пошкодженням. У нас Ви можете замовити сучасні каністри для зберігання та транспортування широкого асортименту. 

Компанія Черкаський завод автохімії спеціалізується на виробництві, оптовому продажу високоякісної пластикової і ПЕТ тари по всій Україні. Ретельний вибір сировини, барвників високої якості в нашому виробництві дозволяє виробляти широкий вибір каністр різного об’єму. Продукція підходить для зберігання, транспортування хімічної, косметичної, будівельної і лакофарбної продукції. Вся пластикова тара виробляється з якісної сировини і відрізняється істотними перевагами: ціна, якість, надійність і широкий вибір форм і кольорів. Наші фахівці допоможуть у виборі потрібної тари, оперативно зроблять розрахунок вартості вашого замовлення, інформативно дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Каністри продаються в роздріб і оптом. Для постійних і оптових клієнтів застосовуються договірні індивідуальні ціни. Фахівці з виробництва тари постійно аналізують останні тенденції ринку і розробляють нові види каністр.

Наша команда фахівців допоможе підвищити впізнаваність вашої продукції на ринку завдяки новій, сучасній пластиковій тарі. Для уточнення більш детальної інформації та закупівлі продукції оптом зв'яжіться з нашими менеджерами або залиште заявку через контактну форму.

06.08.2021