VAMP на MANY FEST до 30-річчя Дня Незалежності України

VAMP на MANY FEST до 30-річчя Дня Незалежності України

До Дня Незалежності України в Черкасах відбудеться 30 фестивалів. Їх об’єднали під однією назвою – ManyFest. Бренд VAMP та Черкаський завод автохімії святкує разом з Вами 30-річницю незалежності нашої держави. 

В програму включені різноманітні фести по всій набережній Дніпра: музика, розваги, кіно, спорт, перегони. Кожний захід матиме свою локацію, щоб уникнути великих скупчень людей. На Фестиваль Фестивалів запрошують гостей з усієї України. Це надзвичайна можливість – побувати одночасно на 30 фестивалях на набережній Дніпра в Черкасах.

Бренд VAMP – учасник Фестиваля Фестивалів ManyFest. Запрошуємо на фестиваль «Я=Супермама» та «Разом з татом». Вас очікує грандіозний великий сімейний батл, що відбудеться заради родинного єднання та неймовірних спогадів. Це буде справжній батл, в якому батьки будуть виконувати ну зовсім нетипові для себе завдання. А також буде справжня сімейна дискотека під кращі українські хіти за 30 років Незалежності рідної країни!

VAMP підтримує мету Фестиваля «Я=Супермама» та «Разом з татом»: Щаслива дитина = щаслива мама = щасливий тато = щасливий світ навколо. Наша команда Черкаського заводу автохімії долучається до створення кайфової атмосфери щасливої сім’ї.

Програма феста:
▪️Інтерактивне шоу-змагання між командами татусів, матусь та їх дітлахів
▪️Конкурси з класними призами для всіх бажаючих
▪️Розважальні, б‘юті, фуд, дитячі, релакс, шопінг локації для всіх
До зустрічі на нашій локації 24 серпня з 15:00 до 20:00, в рамках Фестивалю.
Спортивний майданчик школи №31 міста Черкаси. 

Символічно, що саме цього року компанія Черкаський завод автохімії також святкує свій 30-ти річний ювілей разом з усією країною. Ми багато досягли за ці роки, проте впевнені, що найбільші зверешення чекають в майбутньому! Антифризи, моторні оливи, гальмівні рідини бренда VAMP впізнавані і затребувані у більш ніж 50 країнах світу!
Ми пишаємось нашою історією. Довели, що можемо подолати будь-які перешкоди на нашому шляху, відповідати вимогам часу і ринку, щодня успішно вирішувати все нові і нові завдання. 30 років нашої успішної роботи як на українському, так і на світовому ринках свідчать про стабільність і динамічний розвиток.

З Днем Незалежності!

18.08.2021