Бренд VAMP – учасник 2 фестивалів Many Fest

Бренд VAMP – учасник 2 фестивалів Many Fest

До Дня Незалежності України на 7 кілометрах набережної розташували 30 фестивалів під назвою «Many Fest». Черкаський завод автохімії та бренд VAMP долучився до святкування 30-річниці незалежності нашої держави.
Бренд VAMP – брав участь одразу в двох заходах – «Крутий спуск» та «Я=Супермама»+«Разом з татом».
Фестиваль «Я=Супермама» та «Разом з татом» - великий сімейний батл, що відбувався заради родинного єднання та неймовірних спогадів. VAMP підтримав мету Фестиваля «Я=Супермама» та «Разом з татом»: Щаслива дитина = щаслива мама = щасливий тато = щасливий світ навколо. Наша команда Черкаського заводу автохімії долучилась до створення кайфової атмосфери щасливої сім’ї.


Гонки на саморобних тачках «Крутий спуск»! Бренд VAMP підтримав таланових студентів кафедри автомобілів та технологій ЧДТУ. Сумісними зусиллями був створений багі «Бджілка», що викликав неябиякий інтерес. В майбутньому планується плідна співпраця між ЧДТУ та Черкаським заводом автохімії!
Фестиваль фестивалів «Маny Fest» встановив рекорд України в номінації «Найбільша кількість фестивалів протягом одного дня». Про це повідомив представник Книги рекордів України під час урочистостей до Дня Незалежності України.

25.08.2021