Новинка – розморожувач скла від VAMP

Новинка – розморожувач скла від VAMP

Зважаючи на те, що вже останній місяць осені, зима вже зовсім близько. А це означає, що настав час перевірити, чи готовий ваш автомобіль до холодного сезону. До початку морозів бренд VAMP представляє новинку – компактний розморожувач скла та замків у флаконі з розпилювачем об’ємом 100 мл. Розморожувач скла VAMP допоможе швидко розморозити скло та замки автомобіля, вбереже скло від подряпин скребком. Сприяє швидкому таненню льоду, інею та снігу на лобовому склі, двірниках, обледенілих дверцятах та замках. Засіб розморожує скло навіть при дуже низьких температурах.

Призначення та спосіб застосування засобу

Концентрат рідини проти обледеніння застосовують для очистки зовнішньої сторони скла автомобіля від намерзлого льоду, для розморожування замків, видалення льоду з примерзлих дверцят та багажника автомобіля, для очищення внутрішньої поверхні скла автомобіля, а також для очищення вітринного скла.
Спосіб застосування: для видалення намерзлого льоду зі скла автомобіля необхідно нанести на нього за допомогою розпилюючої насадки концентрат. Після того, як лід розтане, протріть скло. Аналогічно видаляють лід з дверей та багажника, направляючи струмінь рідини проти обледеніння на гумові ущільнювачі. Витрата концентрату – (50-70) mL/m2 (мл/м2).

Причини, чому варто обрати розморожувач VAMP

• Швидко розморожує та ефективно очищає автомобільне скло від льоду.
• Сприяє відтаненню обмерзлі поверхні автомобіля і дверні замки.
• Швидко видаляє лід та примерзлий шорсткий шар снігу зі скла та дзеркал, лакофарбових покриттів, хромованих, пластикових та гумових деталей.
• Має високу проникаючу здатність, завдяки чому швидко видаляє іній, паморозь і лід з вітрового скла, щіток склоочисника, дзеркал, фар.
• Не залишає розводів і плям на поверхні.
• Безпечний для лакофарбового покриття, пластикових і гумових деталей завдяки низькій корозійній активності.
• Забезпечує плавне ковзання склоочисників.

Підготовка до зими – серйозний та відповідальний момент для автолюбителів. Приділіть своїй машині час і вона не підведе в найвідповідальніший  момент!

01.11.2021