Нова лінійка антифризів VAMP Pro – до 25-річчя бренду VAMP

Нова лінійка антифризів VAMP Pro –  до 25-річчя бренду VAMP

До 25-ї річниці бренду VAMP Черкаський завод автохімії презентував лінійку професійних антифризів VAMP Pro на моноетиленгліколі з мультифункціональним пакетом присадок – Alpha TRIventol.

Нова лінійка VAMP Carboxy Pro Ct12+ та VAMP Longlife Pro Ct11 підходить для будь-яких марок та моделей сучасних двигунів автомобілів Volkswagen, Ford, Mercedes-Benz, BMW. Професійні антифризи пройшли повний цикл жорстких випробувань під контролем німецьких фахівців компанії-партнера AutoChemie Bitterfeld GmbH, експерта з виробництва антифризів. Охолоджуючі рідини VAMP Pro – високотехнологічні продукти, створені з використанням пакету інноваційних присадок Alpha TRIventol, що забезпечує стабільність, надійний захист та високоефективну роботу двигуна. Alpha Triventol продовжує термін служби антифризу без зміни його ефективності. Широкий діапазон робочих температур від -42 до +110 градусів Цельсія гарантує винятковий захист від замерзання та перегріву.

VAMP Pro – висока якість продукції та експлуатаційних властивостей, новий дизайн та широкий вибір фасувань!

  • Захист системи охолодження за екстремальних погодних та температурних умов до -42°С. 
  • Оптимальна теплопровідність. 
  • Захист металів від корозії.
  • Запобігають утворення локальних перегрівів. 
  • Збільшені терміни експлуатації. 
  • Витривалість за умов високотемпературних режимів сучасних двигунів. 
  • Містять флуоресцентний компонент.
  • Інертність до еластомерів та полімерів.

VAMP CARBOXY PRO CT12+ Професійний антифриз, виготовлений за технологією карбоксилатних кислот ОАТ, на етиленгліколевій основі. Забезпечує продовжений термін заміни антифризу – до 5 років або 250 тис. км. пробігу. Охолоджуюча рідина нового покоління з пакетами інгібіторів корозії на основі композиції солей моно та дикарбонових кислот (карбоксилатна технологія). Відрізняється високим коефіцієнтом теплопередачі, оскільки утворює найтоншу надійну захисну плівку. Ефективно захищає від корозії всі деталі двигуна, зокрема алюмінієві. Має високу теплоємність і захищає систему охолодження від кавітаційних руйнувань. Наявність у складі мультифункціонального пакету присадок не допускає утворення корозії та збільшує ресурс антифризу, скорочуючи час повної заміни охолоджуючої рідини.

VAMP LONGLIFE PRO CT11 Професійний антифриз, виготовлений за гібридною технологією (H-OAT) на етиленгліколевій основі. Забезпечує продовжений термін заміни антифризу – до 5 років або 200 тис. км. пробігу. Мультифункціональний пакет присадок забезпечує стабільність усіх експлуатаційних характеристик. Ефективно захищає всі деталі двигуна від корозії, запобігає перегріву двигуна. Використання мультифункціональних присадок Alpha Triventol ефективно усуває характерні проблеми для систем охолодження автомобіля. Складові системи охолодження, особливо радіатор, працюють у комфортних умовах, що значно збільшує їхній ресурс.

Пакет присадок Alpha Triventol складається з трьох груп активних компонентів: 

  • Перша група присадок забезпечує антикорозійний, антикавітаційний та антипінний захист. 
  • Третя група надійно змащує та захищає від розтріскування та витоків. 
  • Третя група оптимізує температурні характеристики.

За своїми експлуатаційними властивостями антифризи VAMP Pro значно перевершують традиційні охолоджуючі рідини.

17.02.2022