Літні склоомивачі від виробника. Private Label

Літні склоомивачі від виробника. Private Label

Черкаський завод автохімії — один з найбільших виробників широкого асортименту автохімії. Багаторічний досвід виробництва продукції для приватних торгових марок (Private Label) дозволяє нам бути експертом в створенні бренду «під ключ». Інтелектуальний і технічний ресурс заводу забезпечує виробництво в режимі замкнутого циклу: від ідеї і до упаковки. Продукція виробляється на високотехнологічному обладнанні, яке дозволяє випускати 200 тонн продукції щодня. Компанія має власний завод, лабораторію, і висококваліфікованих фахівців, що дозволяє випускати продукцію високої якості. На підприємстві успішно функціонує сертифікована система менеджменту якості, що відповідає ISO 9001.

Черкаський завод автохімії пропонує комплексне рішення з розробки та виробництва продукції Private Label: індивідуальна розробка рецептури, підбір упаковки, дизайн етикетки і т.п. Ми активно співпрацюємо з українськими та іноземними партнерами, які виводять на ринок продукцію під своїми брендами.

Виробництво літніх склоомивачів

Наша компанія пропонує на взаємовигідних умовах виробництва літніх склоомивачів під вашим брендом. Для літніх склоомивачів ми маємо понад 300 варіантів різноманітних ароматів. Також наші технологи мають досвід створення ексклюзивних кольорів склоомивачів. Продукція відповідає високим стандартам якості і вимогам нормативної документації. Завод виробляє продукцію на власному обладнанні і має всі необхідні сертифікати і налагоджене виробництво.
Наша компанія працює з форматом Private Label вже більше 20 років, завдяки такому досвіду ми вже маємо робочі механізми для виробництва продукції за індивідуальними запитами замовника. Компанія має в наявності готові рецептури автохімії, які вже були успішно реалізовані. Крім того, згідно з вимогами і технічним завданням замовника наші досвідчені фахівці готові розробити продукт з унікальними властивостями. Ваш бренд буде конкурентоспроможним і більш динамічним, ніж більшість вже популярних торгових марок.

Наші можливості з фасування Private Label. Компанія пропонує більше 200 видів тари різної форми та об’єму: від 250 мл до 30 літрів, фасування в IBC контейнери або ж налив. Ми надаємо послуги з розробки тари відповідно до Ваших вимог і побажань, з використанням Ваших прес-форм. Співпрацюючи з нами, Ви отримуєте готову продукцію під власним брендом в найкоротші терміни. Потужний виробничий ресурс та сучасна система управління якістю гарантує випуск високоякісної продукції!

12.07.2022