Пластикові каністри від виробника

Пластикові каністри від виробника

ТОВ "Черкаський завод автохімії" – підприємство, яке має величезний досвід у виготовленні пластикової продукції. Це один із провідних напрямків діяльності компанії, який безперервно вдосконалюється за більш ніж тридцять років наполегливої праці.

У нашому розпорядженні інноваційне виробниче оснащення та передові технології, тому ми впевнені у високій якості кожного виробу і пропонуємо своїм клієнтам широкий асортимент тари різних форм і габаритів.

За бажання замовника ми можемо виготовити експлозивну продукцію на наданих формах. Якщо потрібно, ми надамо допомогу в розробці та створенні потрібного варіанту прес-форми відповідно до Ваших вимог.

У процесі виробництва наш завод застосовує виключно високоякісну сировину, тому в результаті вся продукція відповідає міжнародним стандартам. У нашому штаті працюють тільки справжні професіонали з високою кваліфікацією, величезним багажем знань і великим досвідом обслуговування та використання виробничого оснащення для пластмасових виробів. Ми ретельно стежимо за якістю кожної випущеної одиниці відповідно до світових стандартів і маємо всю супровідну документацію.

Напрацьована роками репутація дозволила стати ТОВ "Черкаський завод автохімії" надійним партнером, виробником і постачальником продукції відмінної якості. Ми цінуємо кожного свого клієнта, і вони відповідають взаємністю. Тому ми забезпечуємо регулярні відвантаження перевіреного товару спільно з безперервним виробництвом, відточеним до дрібниць.

Приєднуйтесь до числа наших постійних клієнтів і на власному досвіді оцініть всі переваги!

20.10.2022