​Зимові склоомивні рідини Private Label

​Зимові склоомивні рідини Private Label

Хочете в найбільш вигідному світлі представити свій бренд клієнтам? Для цього не потрібно налагоджувати окрему лінію виробництва. Усі необхідні процеси ми покладемо на свої плечі, а в результаті Ви отримаєте готову якісну продукцію. Масштабне виробництво ТОВ "Черкаський завод автохімії" спрямоване на безперервне виготовлення високоякісних склоомиваючих рідини та концентратів для зимової пори року. Зимові склоомивачі та концентрати виробляються за новими Технічними умовами України. Затверджені Технічні умови є запорукою якості продукції, що дають змогу реалізовувати продукцію на вітчизняному ринку і є однією з найважливіших умов для участі в тендерах! 

Багаторічний досвід виробництва продукції для приватних торгових марок (Private Label) дозволяє нам бути експертом в створенні бренду. Своїм клієнтам ми пропонуємо можливість отримати високоякісний продукт під Private Label за прийнятною ціною. Інтелектуальний і технічний ресурс заводу забезпечує виробництво в режимі замкнутого циклу: від ідеї і до упаковки. Продукція виробляється на високотехнологічному обладнанні, яке дозволяє випускати 200 тонн продукції щодня. Компанія має власний завод площею 7000м2 і склади площею 5000м2. Наявність власної лабораторії, потужного виробництва і високий професіоналізм фахівців дозволяють випускати продукцію високої якості. На підприємстві успішно функціонує сертифікована система менеджменту якості, що відповідає ISO 9001.

Черкаський завод автохімії пропонує комплексне рішення з розробки та виробництва продукції Private Label: індивідуальна розробка рецептури, підбір упаковки, дизайн етикетки і т.п. Ми активно співпрацюємо з українськими та іноземними партнерами, які виводять на ринок продукцію під своїми брендами. Однією з переваг виробництва нашої компанії є стабільно висока якість продукції. Наявність власної лабораторії, потужного виробництва та високий професіоналізм фахівців дають змогу виробляти продукцію найвищої якості.

Вибирайте на свій розсуд відповідний тип співпраці з трьох можливих:

1. No name. Упаковка товару буде нейтральною, без логотипу. 

2. Private label. Етикетка буде виготовлена з Вашим логотипом або за Вашими розробками.

3. CTM. Передбачає розробку заводської упаковки з Вашим оформленням.

Компанія працює з низкою мереж і дистриб'юторських компаній національного рівня, СТО, АЗС, супермаркетами та автомагазинами. Сьогодні продукція компанії поставляється в більш ніж 50 країн світу. Для них ми розробляємо продукцію в рамках Private label і CTM. У нашому розпорядженні налагоджене безперебійне виробництво і якісне високотехнологічне обладнання для своєчасних поставок продукції в будь-яких масштабах.

Всі питання, що цікавлять, Ви можете поставити менеджерам, зокрема стосовно умов співпраці, термінів поставок, надання зразків та іншого.

06.11.2022