З днем незалежності України

З днем незалежності України

На при кінці літа 24 серпня день народження нашої країни у 2023 році їй виповнюється 32 роки, це молода держава на стадії становлення, та зараз переживає найбільш складний період в сучасній історії. У школі вчителі історії нас навчали та говорили про Київську Русь, про створення Київської держави в 9 столітті, про свата всієї Європи Ярослава Мудрого, Хрещення Русі Володимиром Великим, про княгиню Ольгу. Гетьманський період - Іван Мазепа, Конституція Пилипа Орлика – намагання фіксації чітких правил в яких буде існувати вільна Україна, про Богдана Хмельницького. 20 листопада 1917 року оголошення Української Народної Республіки - УНР Михайлом Грушевським. Славетна історія, яка тісно переплетена тисячолітніми визвольної боротьби, перерахувати героїв якої неможливо, як неможливо поіменно назвати весь народ України.

Наш шлях до незалежності в 1991 році був тернистий, окроплений людськими долями, але Україна виборола незалежність, та історія повторюється знову і знову – за незалежність та волю потрібно боротися.

Ми частина великого шляху до свободи, кожний крок наближає нас, кожен акт відданості та мужності наших воїнів сприяє утвердженню нашої національної гідності.

Привітання з днем Незалежності України хочемо розпочати зі слів вдячності всім тим, хто виборював в минулому та в теперішньому часі свободу для України та народу.

Дякуємо Вам!

Сьогодні ми спільно стоїмо перед новими викликами та завданнями. Ми маємо силу та рішучість боротися за краще майбутнє нашої країни, як це робили наші предки, як це робимо ми зараз. Спільно ми будуємо сучасну, сильну та процвітаючу Україну, якої може пишатися кожен українець.

Нехай ця дорога буде освітлена волею та вірою, а наші зусилля призведуть до нових перемог та досягнень. Нехай наша незалежність буде найціннішим скарбом, який ми передамо нащадкам з гордістю та відповідальністю.

Зичимо нашій Україні міцності, сили духу, злагоди, хитрості та позитивних змін. Хай вогонь горить у серцях кожного з нас, об'єднуючи нас у великому стрімкому руслі історії.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, Команда ТОВ «Черкаський завод автохімії» 24.08.2023

24.08.2023