​Гальмівні рідини ТМ ВАМП DOT4 – Запорука Безпеки!

​Гальмівні рідини ТМ ВАМП DOT4 – Запорука Безпеки!

Чи вчасно ви міняєте гальмівну рідину? Стабільність роботи гальмівної системи – це безпека не тільки для вас, але й для ваших пасажирів. Ми рекомендуємо вчасно міняти гальмівну рідину.

Черкаський завод автохімії виготовляє широкий асортимент гальмівних рідин, щоб задовольнити потреби всіх автомобілів: «Нева», «Нева-супер», «ДОТ-3», «ДОТ-4», «ДОТ-4 Ультра». Кожен тип цієї лінійки вирізняється високою точкою кипіння і низькою в'язкістю. З більш ніж двадцятип'ятирічним досвідом, ми пропонуємо якісну продукцію за доступною ціною, яка користується успіхом у більш, ніж 50 країнах світу.

Гальмівні рідини ТМ ВАМП DOT-3 і DOT-4 – гліколеві, про останні ми розкажемо детальніше.

Вимоги до сучасних автомобілів зростають, збільшуючи навантаження на гальмівну систему. Гальмівна рідина ТМ ВАМП DOT-4 відповідає світовим стандартам і може використовуватися в усіх автомобілях. Повністю синтетична основа забезпечує стабільність експлуатаційних характеристик протягом усього терміну застосування і, як наслідок, зберігання її первинних робочих властивостей.

Гальмівна рідина ТМ ВАМП DOT-4 не боїться екстремальних навантажень завдяки високій температурі кипіння, що забезпечується ефірами гліколю. Температура кипіння сухої рідини не нижче 230 °С, а зволоженої – не нижче 155 °С. Ефективні в'язкісні властивості забезпечують легке прокачування рідини як влітку, так і взимку. Рідина містить комплекс захисту гумових компонентів D-4 PROTECT. Не має негативного впливу на гуму і забезпечує довгий термін служби шлангів, манжет і ущільнювачів гальмівної системи. Важливо відзначити низьку корозійну активність рідини, що забезпечується наявністю в складі антиоксидантного комплексу antiOxy. Гальмівна рідина від Черкаського заводу автохімії перевірена роками і мільйонами автовласників.

Безпека на дорозі починається з догляду за вашої гальмівною системою!

23.11.2023