Оновлення бренду VAMP

Оновлення бренду VAMP

Шановні партнери та покупці продукції Черкаського заводу автохімії! 

З радістю повідомляємо вам про ребрендинг ТМ VAMP. Змінивши зовнішню стилістику, продукція залишається еталоном якості.

Лінійка готових антифризів, антифризів-концентратів і тосолів VAMP розширена до більш ніж 170 позицій в синьому, червоному, жовтому, зеленому кольорах. Крім того, для зручності споживачів, асортимент всіх видів охолоджуючих рідин буде представлений в таких фасовках: 1 л, 3 л, 5 л, 10 л, 20 л, 30 л, 60 л, 200 л. Ви зможете побачити два типи продукту:

  • преміальні антифризи і тосоли на моноетиленгліколі;
  • охолоджуючі рідини з вмістом пропантріолу.

Компанія «Черкаський завод автохімії» підтримує принципи різноманітності і прагне передбачати потреби покупців. Візуальною основою нового брендингу став 3D логотип англійською мовою. Продукція в оновленому дизайні вже частково представлена на полицях магазинів. Для захисту від фальсифікації продукція випускається з ексклюзивною двокомпонентною кришкою (про новий ступінь захисту бренду VAMP дивіться тут).  Зміни в дизайні етикетки почалися в жовтні 2019 року і завершаться до грудня.

На черзі - оновлення моторних олив, гальмівних рідин, розчинників, склоомивачів і засобів по догляду за автомобілем. Детальніше про продукти можна дізнатися на www.vamp.ua (для цього створено оперативну форму зв'язку з покупцями).

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ! Деякий час у продажу буде продукція як в новому, так і попередньому дизайні.

15.10.2019